Våra informationsträffar

Varmt välkommen till oss!

Vår vision om bra vård och omsorg är att alltid ligga steget före. Att respektera och ha kunskap om att alla människor är olika, och att förstå varje enskild människas situation. Hela verksamheten genomsyras av noga planerad vård och omsorg, så att du och dina anhöriga ska känna er trygga med att anlita oss. Tillsammans planerar vi dina insatser så att du har kontrollen över din vardag.

Informationsträffar

Vi kommer att hålla informationsträffar där vi berättar om vår verksamhet för dig som går i funderingar kring hemtjänst eller redan har hemtjänst men känner att du vill prova någon annan utförare.

Du får information om vår verksamhet, vilka vi är och hur vi utformar vår hemtjänst efter dina behov. Vi berättar även hur det fungerar att ha hemtjänst, om processen från det att du får ett beslut om stöd och hjälp tills vi kommer ut till dig och startar upp.

Plats: Sävar klubbhus

Tid: 14.00-15.00

Datum:
15/10 anmälan senast 8/10
22/10 anmälan senast 15/10
29/10 anmälan senast 22/10
5/11 anmälan senast 29/10

Anmäl dig via sms, samtal eller mail till:

Mariah Bodén 090-690 42 80
mariah.boden@evitacare.se

Olivia Ritzén 090-690 42 88
olivia.ritzen@evitacare.se

Med anledning av nuvarande situation gällande Covid-19 kommer träffarna bestå av max 15 personer. Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och ser därför att man endast medverkar om man är symptomfri och känner sig frisk.

Vi bjuder på fika!

Hoppas vi ses!


Mariah Bodén, Verksamhetschef, ägare
Hösten 2013 kommer alltid att vara en speciell tid/speciellt år för oss, året då Evita Care startades upp. Lagen om valfrihet som kom 2010 gjorde det möjligt för den som önskade att prova på privat vård och omsorg. Jag arbetade då som undersköterska i Umeå kommun men hade redan under den tiden reflekterat om att prova eget företagande. Därav uppstarten av Evita Care, ett beslut jag aldrig kommer att ångra. Jag brinner för att jobba med människor och göra gott.

~

Olivia Ritzén, Vice Verksamhetschef
Jag började som extrapersonal vid sidan av studier men fastnade väldigt fort för arbetet inom Evita Care. Det som motiverar mig i jobbet är förmånen att få möta och hjälpa olika människor. Det är ett otroligt viktigt och spännande jobb! I dagsläget arbetar jag i huvudsak med hemtjänst men också med administrativa uppgifter i verksamheten.


Ladda ner PDF-fil för informationsträffar