Jobba hos Evita Care

Jobba hos oss

När jag söker medarbetare till vår verksamhet söker jag dig som är engagerad, pålitlig, brinner för att göra gott men framför allt, har hjärtat på rätt ställe. Jag ser att du är utbildad eller har utbildning motsvarande undersköterska alternativt arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg.

När man arbetar med människor kan dagarna förändras från en dag till en annan, en minut till en annan. När det här inträffar måste man ha förståelse för det och göra det bästa av den situationen.

Vi är en mindre personalgrupp vilket gör att vi lär känna våra kunder väldigt väl. Då jag som verksamhetschef är ute i verksamheten och arbetar är vi inte mer än tre olika personer hos samma kund. Detta skapar trygghet för kunder som alltid känner igen den som kommer.

Som medarbetare hos oss ger vi dig en mycket noggrann inskolning såväl ute hos kunderna som inne på kontoret. När vi är ute hos kunderna åker du tillsammans med mig alternativt med någon av mina medarbetare.

Hos oss arbetar vi mycket med rutiner, vi har kontinuerligt uppdaterande av rutiner som gäller för varje kund som du tillsammans med oss går igenom.

Vi arbetar alltid utifrån kundens behov och dagsform. Jag ser att mina medarbetare är flexibla och kan ta egna initiativ om dagen ändras för kund. Vi arbetar nära kunden och har en god kontakt med anhöriga vilket leder till en trygg vård för alla våra kunder.

Är du intresserad av att arbeta tillsammans med oss i Evita Care? Är det just dig vi söker som medarbetare? Är du flexibel, älskar och brinner för att göra gott och arbeta med människor?

Skicka in din ansökan till mariah.boden@evitacare.se

jobb