Om oss

Vi erbjuder dig hemtjänst med hög kvalitet i Umeå

Evita Care är ett vård- och omsorgsföretag som bedriver hemtjänst i Umeå kommun. Vi erbjuder dig hemtjänst med hög kvalitet där vi anpassar vården efter dina behov och önskemål. Företaget grundades hösten 2013 och ägs och drivs av mig Mariah Bodén. Jag är även verksamhetschef i bolaget. Tillsammans med mina fantastiska medarbetare kommer vi ut till dig och hjälper dig i ditt hem.

Efter mångårig erfarenhet inom vård och omsorg växte idén fram om att starta upp en egen verksamhet. Verksamheten ska alltid genomsyras av nära relationer till våra kunder och deras anhöriga. Vi sätter dina önskemål först och gör vårt yttersta för att du ska trivas hos oss.

Mariah Bodén

Verksamhetschef Evita Care

Mariah Bodén

Jag ser mig själv som en mycket kreativ och engagerad person. Efter att ha arbetat i många år som undersköterska har jag skaffat mig enorm erfarenhet vilket har lett mig till att starta egen verksamhet.

Den erfarenheten har behövts för att kunna utforma den absolut bästa vården för våra kunder. Livserfarenhet är viktigt men att också besitta känslan av hur det är att vara i en beroendesituation av andra gör att man ser med andra ögon. Man lär sig vara lyhörd på ett annat sätt. Arbete med människor är lika med ansvar. Flexibilitet är viktigt då dagarna kan se olika ut, man måste kunna agera utifrån rådande situation.

När jag startade Evita Care hade jag en vision om att vara ute i verksamheten och arbeta tillsammans med kunder och medarbetare, det har jag fortsatt efter snart fyra år och kommer att fortsätta göra framöver också då jag brinner för mitt arbete. För mig är det otroligt viktigt att vara närvarande i verksamheten med och för mina kunder, medarbetare och anhöriga.

Om oss bild